Vacature | Finance Professional

Cure4 is hard gegroeid de afgelopen jaren. We zijn inmiddels met 45 collega’s, maar onze groeiambities zijn onverminderd. Je ondersteunt als junior administrateur bij het maand- en jaarwerk van de meer dan 20 administraties die we voeren.

Een unieke kans om als starter snel veel ervaring op te doen bij verschillende klanten en in de volle breedte het financiële vak verder te leren.

Wat ga je doen als Junior Financieel Medewerker?

Je werkzaamheden variëren van juiste en tijdige facturatie tot het verwerken van bankbestanden, inkoopfacturen en het voorbereiden van de salarisadministratie tot debiteurenbeheer.

Ook denk je mee met klanten over de inrichting en optimalisatie van hun financiële processen. Een dynamische en uitdagende functie dus bij een groeiend en ambitieus administratiekantoor voor de gezondheidszorg!

Samengevat:

·         Financiële administratie;

·         Klantcontact en advies;

·         Procesoptimalisatie.

Wat vragen wij van je als Junior Financieel Medewerker?

Wij zoeken energieke collega’s die mee willen bouwen aan Cure4 en zichzelf willen blijven ontwikkelen, inhoudelijk en als persoon.

Je krijgt bij ons alle vrijheid en verantwoordelijkheid en zullen je ondersteunen door kennisdeling en –ontwikkeling.

Solliciteer vooral als jij:

  • Een bruggenbouwer en teamplayer bent. We zijn niet alleen op zoek naar de beste mensen, maar willen de beste teams;
  • Leergierig bent en een hands on mentaliteit hebt. Je kan jouw kennis goed vertalen naar klanten. Met jouw energie, passie voor jouw vak en inzichten inspireer je klanten én collega’s;
  • Nieuwsgierig en open minded bent en je een hoog niveau van zelflerend vermogen en reflectie hebt. Je bent al goed, maar wil jezelf altijd blijven uitdagen en het beste uit jezelf halen. Voor jezelf, maar ook voor jouw collega’s en klanten.

Wij kijken voor deze functie vooral naar persoonlijkheid. Wat werkervaring is meegenomen (maximaal twee jaar) want in deze functie mag en moet je leren. Als je al over AFAS ervaring beschikt is dat een pre. Jouw standplaats is Utrecht, maar omdat wij voor klanten werken door heel Nederland ben je ook flexibel en reisbereid.

Wat bieden wij jou als Junior Financieel Medewerker?

Een kans om mee te groeien en je te blijven ontwikkelen in jouw vakgebied en als professional.

Daarnaast ontzorg je onze klanten zodat zij zich kunnen richten op waar zij het beste in zijn: zorg verlenen. Benieuwd naar wat wij jou financieel kunnen bieden? Bekijk dan zeker het uitgebreide overzicht van onze arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd?

Eerlijk gezegd zijn wij meer voorstander van persoonlijk contact. Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan vooral contact op met Susanne.

Of solliciteer direct!

Is deze vacature (nog) niet helemaal iets voor jou? Wij zoeken ook een assistent controller en junior salarisadministrateur

Meer vacatures

Hoe goed pas jij bij Cure4?

Doe de DNA Check!

Solliciteer direct

Toegestane formaten: .docx, .doc, .pdf, .xlsx, .xls

Toegestane formaten: .docx, .doc, .pdf, .xlsx, .xls

O.b.v. 40 uur

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

Arbeidsvoorwaarden

©2018 Cure4 |

Homepage | Over Cure4 | Werken bij Cure4 | Privacy statement | Disclaimer
Contact