Aan de slag als | Young Professional

Wil jij een vliegende start maken van jouw carrière bij een consultancy- en adviesbureau in de zorgsector? Dan ben je bij Cure4 aan het juiste adres. Wij bieden volop kansen voor aanstormend en ambitieus talent.

Dit leer-werktraject is ideaal voor ambitieuze Young Professionals met een afgeronde studie Bedrijfseconomie (bachelor), Bedrijfskundige Informatica (bachelor), Business IT and Management, Gezondheidswetenschappen (master) of Nederlands recht/IT-recht (master).

Via on-the-job-training en maatwerkprogramma’s krijg je alle ruimte jouw talent samen met ons te ontdekken. Vanaf dag één loop je (onder begeleiding) mee met collega’s, zowel intern als bij de opdrachtgever. Samen met je leidinggevende bepaal je jouw leerdoelen en breng je gezamenlijk meer maatwerk aan in het programma.

Wat ga je doen als Young Professional bij Cure4?

Je onderzoekt waar in de organisatie je de meeste toegevoegde waarde kunt leveren. Als je over voldoende Cure4-DNA beschikt heten we je van harte welkom als Cure4iaan. Uiteindelijk ga je dan van start in de functie die bij jou past.

Als Young Professional:

 • maak je actief deel uit van een helpdesk voor klanten die gebruik maken van software voor het voeren van cliëntenadministraties;
 • ondersteun je bij (zorg)administratieve handelingen;
 • ondersteun je bij het maand- en jaarwerk van de meer dan twintig administraties die we uitvoeren of ondersteun je bij analyse- en consultancy-opdrachten.

Onderdeel van een succesvol geheel

Bij Cure4 vinden wij het belangrijk dat je de gelegenheid hebt jouw kennis en klantervaringen met collega’s te delen en je te verdiepen.

Daarom lever je – naast de uitvoering van je eigen opdrachten – een actieve bijdrage aan kennisdeling, productontwikkeling, marketing en sales. Wij bieden volop ruimte en mogelijkheden om je ook op deze onderdelen verder te ontwikkelen.

Zo draag je op een inhoudelijke wijze bij aan de ontwikkeling en groei van onze organisatie.

Net afgeronde studie

Een (bijna) afgeronde hbo- /wo- opleiding Bedrijfskunde, Gezondheidswetenschappen, Bedrijfseconomie, Finance and control, Nederlands recht of B.I.

Klantgerichte houding

Je hebt affiniteit met klantgericht en projectmatig werken. Je weet achter de drijfveren van je gesprekspartner te komen. Je werkt nauwkeurig en resultaatgericht.

Affiniteit met zorg

Je hebt interesse voor de gezondheidszorg en je wilt aan de slag op het gebied van finance en control, zorgadministratie en/of privacy wetgeving.

Wat verwachten we van onze Young Professionals?

Kun jij je goed verplaatsen in de klant? Ben je servicegericht en denk je in pragmatische oplossingen? Dan is Cure4 de ideale start van je loopbaan als consultant, financiële professional of controller in de zorg.

Als Young Professional bij Cure4:

 • ben je net of bijna afgestudeerd en fulltime beschikbaar voor je eerste/tweede baan;
 • heb je passie voor zorg;
 • ben je bereid in jezelf te investeren;
 • heb je een flexibele werkhouding;
 • denk je mee met collega’s en draag je actief bij aan de groei van onze organisatie;
 • ben je energiek en vernieuwend;
 • heb je goede communicatieve vaardigheden en weet je jezelf uitstekend te presenteren.

Heb jij de nodige drive en ambitie dan word jij misschien wel onze nieuwste Cure4iaan!

Wat kun jij verwachten als Young Professional?

Cure4 biedt volop groeimogelijkheden en investeert graag in haar professionals!

Kennis = I x EVA

We hechten veel waarde aan kennisdeling. We hechten veel waarde aan kennisdeling. Door als collega’s specifieke informatie en ervaring met elkaar te delen komen we tot waardevolle kennis. In de praktijk betekent dit dat we regelmatig bijeenkomsten organiseren met voldoende ruimte voor presentaties, workshops en intervisies.

Bij Cure4 stimuleren we elkaar om het beste uit onszelf en anderen te halen.

Groeien & bloeien

Naast directe werkervaring, bieden we je de mogelijkheid om door te groeien naar een junior-functie binnen onze organisatie. Er is tijd en aandacht voor goede begeleiding van een trainee-mentor. Ook bieden we diverse mogelijkheden voor scholing en training op het gebied van projectmanagement, adviesvaardigheden en consultative selling.

Werken bij Cure4?

Bekijk onze vacatures!

Jouw voordeeltjes als Young Professional bij Cure4

Je krijgt bij ons de kans om jezelf te ontplooien tot expert op jouw vakgebied. We bieden volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, scholing en kennisdeling.

Daarnaast kun je het volgende verwachten:

 • uiteraard ontvang je een marktconform salaris, afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • een afwisselende baan in een dynamische omgeving;
 • een plezierige werksfeer waarin werken in teamverband, directe communicatie en informele omgangsvormen centraal staan;
 • gezamenlijk lunchen in onze goed verzorgde kantine, een actieve personeelsvereniging en een vrijdagmiddagborrel in onze eigen bar.Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/cure4legal.nl/httpdocs/wp-content/plugins/mw-modules/modules/joboffer/joboffer.php on line 145

Ongedwongen kennismaken tijdens de lunch?

Maak nu een lunchdate!

Aan de slag als...

Consultant

Als consultant bij Cure4 zorg je voor deskundig organisatieadvies en draag je bij aan het optimaliseren van bedrijfsprocessen aan de hand van innovatieve financiële- en zorgadministratieve oplossingen voor onze opdrachtgevers. Onze consultants werken in diverse domeinen zoals ziekenhuiszorg, GGZ, VVT, Jeugdzorg, WMO en gehandicaptenzorg. Lees verder

Financial

Als financial bij Cure4 werk je wisselend voor de financiële administratie, zorgadministratie en salarisadministratie voor een groot en divers klantenbestand. Onze financiële professionals en controllers zijn de drijvende kracht achter ons full-service administratiekantoor. Lees verder

Young Professional

Als Young Professional bij Cure4 maak je een vliegende start van je carrière als consultant of financiële professional door deel te nemen aan het leer-werktraject. Je maakt kennis met het vak consultancy via verschillende opdrachten en je doet ervaring op in het werken voor diverse opdrachtgevers binnen de gezondheidszorg. Lees verder

©2021 Cure4 |

Homepage | Over Cure4 | Werken bij Cure4 | Privacy statement | Disclaimer